Η Εταιρία μας

Μεσιτείες ακινήτων - Hellas Property Management

Hellas Property Management

Έδρα μας η Θεσσαλονίκη. Στόχος μας η τελειότητα στις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε. Φιλοσοφία μας, η ταύτισή μας με τον κάθε πελάτη μας χωριστά, ώστε να ικανοποιήσουμε και την πιο ιδιαίτερη ανάγκη και επιθυμία του.

Η Hellas PM γνωρίζει ότι οποιαδήποτε συναλλαγή σχετίζεται με το ακίνητο, είτε αυτή είναι αγορά είτε πώλησή του μπορεί να είναι η πιο σημαντική πράξη στη ζωή του μέσου ανθρώπου και το αποτέλεσμα των κόπων μιας ολόκληρης ζωής.

Είναι δέσμευσή μας να ανταποκρινόμαστε με συνέπεια σε κάθε ανάγκη μικρή ή μεγάλη των πελατών μας και να παρέχουμε υψηλής ποιότητας κτηματομεσιτικές υπηρεσίες με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο.

Η εύρεση του ιδανικού χώρου για την επιχείρησή σας ή για εσάς και την οικογένειά σας είναι μια επένδυση ζωής. Η επιτυχία στην επιλογή αυτού του ακινήτου συμβάλλει σημαντικά στην προσωπική σας ευτυχία.

Οι σύμβουλοι ακίνητης περιουσίας της Hellas PM είναι άριστα εκπαιδευμένοι επαγγελματίες με πολύχρονη εμπειρία στην αγορά. Οι συνεργάτες μας κατανοούν απόλυτα τη σπουδαιότητα της στέγασης και θα αναζητήσουν για εσάς μέσα από όλη την αγορά ακινήτων το ακίνητο που εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σας ανάγκες, θα αναλάβουν τις διαπραγματεύσεις για εσάς, θα επιλύσουν προβλήματα νομικής ή τεχνικής φύσεως, θα σας καθοδηγήσουν και θα σας υποστηρίξουν σε όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες της αγοράς, θα σας βοηθήσουν να βρείτε την κατάλληλη χρηματοδότηση και θα παραδώσουν σε εσάς το ακίνητό σας στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Αναλόγως, οι συνεργάτες μας θα διακινήσουν το ακίνητό σας στην αγορά με τον καλύτερο τρόπο, θα διαπραγματευτούν με τον ιδανικό υποψήφιο αγοραστή ή ενοικιαστή και θα εξασφαλίσουν την πώληση ή ενοικίαση του ακινήτου σας με τους καλύτερους όρους για εσάς.

Εμπιστευθείτε μας!